06-10-05

Gotcha !

Kennen jullie deze film nog ?
Wel deze titel is mijn leuze van de dag. Want ik voel me goed vandaag. Zeer goed zelfs. Als een echte professional ging ik in ware "CSI"-stijl (klinkt wel niet zo goed als in James Bond stijl, maar komt iets serieuzer over ;-) na mijn werk op zoek naar de dader.
Je weet nog wel, (zie enkele posts terug) het onrecht dat mijn wagen, en daarmee ook mezelf, werd aangedaan. Lazy ging met zijn speurneus op zoek naar de dader, hij schuimde de parking af waar het 'vergrijp' zich had voorgedaan en ergens had hij een voorgevoel. EUREKA ! Gotcha, BUSTED. BINGOOOOO .Daar stond hij dan. De wagen van de dader. Ik had er mijn wagen naast gezet, zo dicht ik kon, om zeker te zijn dat ik de echte dader te pakken had. En ja hoor, geen uitsluitsel mogelijk. Ik belde mijn collega's van het bureau om de nodige vaststellingen te doen. Even dacht ik er aan om ook het SIE (vroegere group diane) te mobiliseren om de verdachte te gaan arresteren. Maar ik was inspecteur, ik werkte immers op moordzaken en dacht, laat ik dit aan mijn collega's van het bureau over laten. En daar stonden ze dan, met hun glimmende combi, keurig in pak, gefronste onderzoekende blikken. Het SIE werd niet opgeroepen, maar er werd alvast een PV opgesteld.
Hé, alle begin is moeilijk, maar ik was een tevreden man.
In elk geval, Gotcha ! (zie de echte foto)

Inspector Lazy

10:34 Gepost door Lazyman | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Amai Da's idd veel schade! En dan geen briefje achterlaten! En u dan nog op dezelfde parking durven vertonen! Niet slim als hij (of zij) eronderuit wilde komen...

Maar de zin 'geen uitsluitsel mogelijk' lijkt me hier niet correct... Ik denk dat je net het tegengestelde bedoelt.

Gepost door: liza | 06-10-05

Reageren op dit commentaar

Goed zo! Weer een misdrijf opgelost.
Nu nog een tiental jaar wachten op het proces en daarna vijf jaar op je centen, en je wagen kan hersteld worden...

Gepost door: Spinning Dude | 06-10-05

Reageren op dit commentaar

? Hoe heb je de dader dan ontmaskerd?

Gepost door: grmpf | 06-10-05

Reageren op dit commentaar

enne.. hoe reageerde die dader dan?? Boos, verveeld , beschaamd???

Gepost door: chinezeke | 06-10-05

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.