26-10-05

Laziness-ness

Laziness-ness. Ik denk dat ik mijn nick moet veranderen. Ik ben ondertussen één der laatste mensen met een beetje respect in deze wereld.Respect tov anderen. Eerlijkheid voer ik hoog in het vaandel jaja, ik heb vorige week van een lief meisje nog een compliment hiervoor gekregen.
Mijn ergernis wordt echter elke dag groter. Elke dag kom ik op het werk en drink ik rustig een koffietje (of twee) daarna schakel ik over op water of frisdrank. En hier begint de miserie.
 
Op het werk mogen wij ‘gratis’ drinken. We hebben een kast vol blikjes cola, spa, fanta, sprite, fruitsap, cola light enz… en een kleine frigo. Het is de bedoeling dat die blikjes op een of andere manier vanuit de kast in de frigo raken. En hier begint mijn ergernis.
We hebben hier een regel (op de frigo aangeduid) dat wie een blikje neemt er eentje terug insteekt. We hebben dit aangebracht op de frigo met een mooie sticker. Grafisch EN in 3 talen. Maar neen… altijd als ik voor een blikje fris ga blijkt dat dit er net niet meer in zit.
Wil ik fruitsap, dan is dat warm (bah), wil ik cola-light, dan zit er geen in. Wil ik water, dan drink ik lauwe spa-bruis.
 
 IK BEN HET BEU !
 
 Elke dag vul ik dus de frigo. Elk schap wordt volgeladen met een bepaalde dranksoort. Elke dag doe ik dit, in de hoop zelf een koud blikje te hebben later op de dag. Als ik er dan ééntje uithaal stop ik er steevast 2 terug in. Want, mijn leuze is, je hebt met 1 hand even snel 2 blikjes vast dan 1 blikje.
Dus, voor elke drank die ik neem, mag er een luiaard ‘vergeten’ om er eentje terug in te steken. En toch was het weer zover. Daarnet wilde ik een koude cola light en wat vond ik. Een frigo met nog welgeteld 1 blikje cola en al de rest was sprite. Man, wat kan ik me hier over opwinden. Soms zou ik beter mijn eigen hoofd even in de frigo steken, maar vermits het om een kleine frigo gaat is dit niet altijd makkelijk ;-) Lazyman wordt vanaf nu Activeman.


09:59 Gepost door Lazyman | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

ik ken dat.. bij ons staat er een drankautomaat met allerhande frisdranken...bij de knop van cola light brandt meestal het lichtje!!...wij hebben wel het voordeel dat we weten tegen wie we zagen moeten, aangezien één iemand slechts de sleutel bezit..de luiaard!

Gepost door: chinezeke | 27-10-05

Reageren op dit commentaar

Idem bij ons Maar dan alleen maar over de koffie... :-( Voor frisdrank moeten wij betalen (niet veel weliswaar, maar toch...)

Ik zet 's morgens als eerste een thermos koffie van twee liter, en neem een kopje. Tegen elf uur wil ik nog een kopje: thermos leeg. Ik zet een nieuwe thermos van twee liter en neem een kopje. Tegen half twee wil ik nog een kopje: thermos leeg. Ik zet een nieuwe thermos van twee liter, en neem een kopje. Dus: zes liter koffie gemaakt, om drie kopjes te kunnen drinken. Wie doet beter?

Gepost door: liza | 28-10-05

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.