18-11-05

 Verkeersagressie

Liza heeft het over verkeersagressie...
Wel laat me hier mijn bijdrage is aan toevoegen.
Hier kan ik - als ik eraan terugdenk- een aardig boompje over opzetten.
 
Gisteren kom ik na het werk op de parking (van het werk) en wat zie ik...
iemand heeft zich doodleuk dubbel geparkeerd op 5 cm van mijn auto.
Omdat mijn auto tegen de kant staat (planten bak) kan ik er langs geen enkele zijde in.
 
Ikke woest, want ik had nog een vergadering in Antwerpen waar ik naartoe moest en ik was al laat... Gelukkig had de bestuurder zo 'vriendelijk' geweest om zijn gsm nummer achter zijn ruit te steken...
 
Een telefoontje was snel gepleegd (leve het tijdperk van de gsm) en mijnheer ging direct zijn wagen komen herzetten. Ondertussen stond bibi in de kou in zijn hemd (jas lag nog in de auto) te staan bibberen.
 
10 minuten later nog altijd geen kat te zien. In een franse colaire bel ik terug naar dit individu zijn mobieltje dat hij zelfs niet meer opneemt.
Een kwartier is ondertussen verstreken, mijn stoppen beginnen langzaam maar zeker door te slaan en mijn vergadering gaat zodadelijk beginnen...
Wit van woede kruip ik door de plantenbak, en omdat het net geregend had, waren die goed nat, om zo aan mijn andere deur te raken die ik welgeteld 27 centimeter openkrijg. Ik kreeg er net mijn hoofd tussen, en vermits mijn nek nog iets dunner is dan mijn hoofd kon ik mezelf in de auto hijsen. Eenmaal over mijn middenconsole gekropen (ik haat dat ,want dat maakt scharen met mijn voeten die altijd in de weg zitten, maar dit even terzijde) heb ik achteruit kunnen rijden omdat er achter mij ondertussen iemand was weggereden.
 
Dus, mijn boodschap aan die 'vriendelijke' meneer die mij 20 minuten (of langer....) heeft laten wachten... De volgende keer bel ik security en heb je een mooie sticker op je zijruit + een wielklem op je auto. En dan mag je nog van geluk spreken dat ik mijn handen van je ruitenwissers heb kunnen houden, want geloof me, niets is zo vervelend dan een auto zonder ruitenwissers als het regent.


09:36 Gepost door Lazyman | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

och hoe smerig! :s

Gepost door: Anne | 18-11-05

Reageren op dit commentaar

Grrr Daar krijg ik dus het vliegend sch**t van!

Gepost door: Venus | 18-11-05

Reageren op dit commentaar

Zwijgt er mij van wij wonen niet ver van een paar café's en die zatlappen kunnen geen 5m verder lopen maar moeten altijd perse voor de garage staan (en ja, daar hangt een duidelijk verbodsteken)!

Gepost door: lena | 19-11-05

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.