05-02-06

Plan C

                                      

Vorige week was het zover. Spruitje was ziek. Serieus ziek. DUS... spruitje kon niet naar de opvang. Geen probleem, daar zijn grootouders voor...  Die hebben vaak tijd en staan te springen om hun kleine spruit te kunnen opvangen.

Totdat de grootouders zelf ook ziek vallen... en allemaal tegelijk. Dat is balen, want dan kan Lazy en zijn vrouwke hun noodplan in werking stellen, en dat is duchtig over en weer telefoneren wie er eerst verlof pakt, en hoe we de volgende dagen aanpakken. Dus... vrouwke neemt eerst een halve dag, Lazy neemt de volgende dag en dan is het gelukkig weekend...

Totdat zondagavond iedereen nog steeds ziek is, en plan B dus plaats moet ruimen voor plan C.  Inderdaad ? Wat is plan C ?

Ik weet het niet, maar feit is dat zowel vrouwke als Lazy afspraken hebben waardoor we dus GEEN verlof kunnen nemen morgen. Misschien kan ik spruitje meenemen... hem een maatpakje aanmeten, stropdas inclusief,  en hem van mijn laptop laten gebruik maken. Dan is hij kalm, want thuis doet hij niet anders dan papa nadoen door op het klavier te tokkelen. Nou ja, tokkelen, gisteren had hij nog 4 lettertjes van mijn keyboard geprutst...

 

21:11 Gepost door Lazyman | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

oei Ellende lijkt me. Misschien is de oplossing dat een jullie ook ziek wordt. Of toch maar niet :)

Gepost door: grmpf | 06-02-06

Reageren op dit commentaar

grrrrrrrrr. Ik ben een beetje verbaasd over je: "daar zijn grootouders toch voor!"
Lazyman, ik, omi zijnde , ben nog uitermate actief..en daarbuiten heb ik nog een zenuwslopende job (jaja, op mijn vijftigste ben ik nog steeds werkzaam..en ik hunker op vrijdag naar mijn weekend..stijve nek, pijn in de schouders en de heupen, de voeten die niet meer mee willen, de ellebogen die krom staan.. (grapje!..hoewel?) Ik zie mijn kleinkinderen DOODgraag..maar wil ze niet alleen opvangen wegens noodzaak! Ik ben een omi (uiteraard uit de duizend!) en wil er gewoonweg altijd zijn ALS het kan! Ik weet wel, een job is belangrijk..maar je kindje gaat toch altijd voor. Ooit gehoord van "klein verlet"? Je werkgever is verplicht je die te geven (10 dagen /jaar..onbetaald uiteraard!) Ik duim voor kleine Spruit, alleszins! Knuffel!

Gepost door: chinezeke | 09-02-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.