03-03-06

Winterpret

Van mij mag het ophouden die winterpret.

Ik ben reeds gaan skieën en heb daar reeds genoeg de bloemetjes buitengezet.

Gisteren kwam ik naar het werk. Parkeer mijn auto op de gigantische ijsvlakte (lees parking). In de dag staat hier de zon op en alle sneeuw wordt water... 's morgens heb je dus een ijspiste, maar dan voor auto's.  Ik laveer mijn vehicle voorzichtig tussen alle obstakels in de vorm van andere auto's en ben eigenlijk blij als ik een "veilig" plaatsje denk gevonden te hebben.

Ik ben nogal een autoliefhebber, en mijn karretje, ook al is het een firmawagen, wordt dus beter gesoigneerd als mijn vrouw, bij wijze van spreken dan... Ik denk...ik ga me toch beter daar parkeren, en zodus herzet ik mijn grote liefde in een andere parkingplaats. Ik stap uit de wagen, kijk nog is goed rond en zag dat het goed was. Zo, veilig ter plaatse, geparkeerd dan kan ik nu gaan werken... dacht ik. Want ik was dit nog maar aan het denken, en wie ging er met een achterwaardse flikflak met dubbele schroef op de vlakte ?  Yep, me !

Ik dacht dat het halve gebouw voor de venster stond te kijken, en ik meende ook dat ik allemaal bordjes zag. 9.1 - 9.4 - 9.3 - 9.6 - 8.9 - 9.5

Gelukkig valt zowel de beste als de slechtste score weg zodat ik toch nog kans maak op een medaille.

 

07:12 Gepost door Lazyman | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

winterpret hallo goeien dag

Gepost door: zaineb | 15-01-09

Reageren op dit commentaar

hallo goeien dak ik wil het gedicht winterpret

Gepost door: zaineb | 15-01-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.