07-03-06

Frietjes van de frituur

Als "gebelgde" mens steun ik graag de plaatselijke horeca. Maar soms is dit ook omgekeerd.

Zo ging ik gisteren een keer naar de plaatselijke frituur. Ik bestel daar mijn portie met wat extra opties en zet me daar aan de toog om dat goedje allemaal lekker op te peuzelen. Naast mij, een man op leeftijd in zijn jogging genietend van dezelfde troep als ik, maar met een Jupiler erbij (uit blik natuurlijk). Daarnaast zijn vrouw, een stevig geblondeerde en zwaar opgemaakte madam, die naast opgetut zijn ook kon genieten van frieten, 2 stukken vlees, stoofvleessaus met mayonaise en pickels een een Jupiler.

Lazy hield het iets bescheidener en had dan ook sneller gedaan met peuzelen. Ik vroeg wat mijn schuld was, en de eigenaar zegt, maar heb jij niet juist betaald ?

Ik viel uit de lucht en zeg, neen, dat denk ik toch ni. Fons en Jeaninne naast mij roepen samen (met hun bakkes vol mayonaise) ja, gij hebt al betaald, ik heb dat gezien. Ik zeg, ben ik nu helemaal dement aan't worden, dat ik niet meer weet dat ik betaald heb...  De uitbater zegt, jaja, ik ben er zeker van, gij hebt betaald. Dus Lazy buiten...

Eenmaal in mijn auto en nog steeds danig onder de indruk van mijn black out kijk ik in mijn portefeuille en wat zie ik... Het briefje dat ik had afgehaald in de bank zat er nog in en  klein geld had ik niet op zak...   Moraal van het verhaal, mijne frit smaakte nog lekkerder !

09:40 Gepost door Lazyman | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

enne... waar bevindt zich dat frituurke juist??? ;o)

Gepost door: chinezeke | 07-03-06

Reageren op dit commentaar

eureka Het valt te proberen: volg dat illustere stel frieteters naast je en hoop dat ze een sterrenrestaurant binnenstappen....

Gepost door: grmpf | 08-03-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.