19-04-06

Buzzy

Lazy has been buzzy !

 

Net merkte ik dat het al van 5 april geleden is dat ik hier nog iets gepost heb. Jeetje, tegen dit tempo ga ik rap oud zijn. Het lijkt gisteren nog maar en de maand is al meer dan half... Voordeel hiervan is wel dat er snel terug geld op de rekening staat ;-)

En dat is nodig, want ondanks mijn Lazy-nick, ben ik actiever dan ooit, maar Activeman, dat klinkt niet, dat is geen artiestennaam, neen Lazy klinkt veel leuker. Maar met wat is Lazy dan allemaal bezig hoor ik u al luidop denken ? Wel allereerst is er mijn tuin, die is ondertussen volledig aangeplant. Anderzijds heb ik me suf gezocht achter tuinmeubelen naar mijn goesting. Op professioneel vlak kap ik me momenteel in 3. Ik heb werk voor 10 dagen in de week en geloof me, dat is ook is wat anders dan zoals vorig jaar zitten te zitten totdat je 8 uren gepasseerd zijn. (daarom dat ik trouwens beginnen bloggen ben ;-)

En tot slot is er ook nog spruitje. Spruitje is mijn oogappel, mijn kapoen, maar ook mijn nagel aan mijn doodskist. Vermits vrouwke veel weg is 's avonds, ben ik tegenwoordig nogal veel de "eenzame" huisvader. En spruitje en ik amuseren ons dan te pletter, maar da's wel vermoeiend, want ik ben geen 20 meer. WAT !!!! De 30 is zelfs al gepasseerd. F@#&k, I'm getting old.

07:39 Gepost door Lazyman | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Jezus.. man, de 30 gepasseerd! Bestel alvast je doodskist! ;o///

Gepost door: chinezeke | 20-04-06

Reageren op dit commentaar

Tja en nu zijn we 24/04/2006.....moegestoeid???? Of ben je een heus park aan het aanleggen??? Vergeet Lazydog niet hé! ;o)

Gepost door: chinezeke | 24-04-06

Reageren op dit commentaar

Guess who I'm back!! Heb jullie allemaal gemist en heb besloten opnieuw verhaaltjes uit mijn duim te zuigen. En ach, je bent in de fleur van je leven, you're not old yet!

Foxy x

Gepost door: Foxy | 29-04-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.