19-05-06

Sexy Kate

Ons Kate ging het doen.

De prijs was al binnen...

Die kleine finale, dat was eigenlijk maar een formaliteit... Ze had immers kosten noch moeite gespaard... Ik had haar met plezier immers 60.000 euro belastingsgeld toegeschoven en ook nog is 7.500 euro voor een kleedje.

Ze zag er gewoon oogverblindend uit. Sexy !!!! Yammie, ons Kate was HOT !
Maar net zoals onze pers al 3 weken vol staat van Kate Ryan, denk de internationale pers daar anders over. 

Kate haar "act de presence" daar kon toch niemand naast hebben gekeken. Maar blijkbaar hebben ze haar wel vergeten punten te geven.

No offence voor Katrientje. Ze heeft dat kwasi perfect gedaan. Ze straalde, zag er goed uit, catchy liedje, een leuke outfit, verzorgd... Ik zou ze zo ten huwelijk vragen...


Maar blijkbaar is het toffer om gewoon 5 euro te spenderen en 3 gazetten te kopen en hiermee papier maché te maken om een maskertje te persen.
Blijkbaar is een super kort afgesneden jeansbroekske (met zonder pijpen!!) gecombineerd met een rood glitter topje waar je TT'en bijna uitvallen en waartussen je topje en boven je jeansbroekje 2 vetrolletjes (in de volksmond neukteugels genoemd !!!) uitsteken sexier.

Blijkbaar ga je beter naar de JBC dan naar een galakledij winkel, het is immers maar een doordeweeks feestje. In elk geval was dat stukken goedkoper geweest.


Misschien was er dan nog geld over geweest om een deftig hotel te betalen zonder Basil & Manuel.


Misschien kom ik dit ooit nog wel te boven, maar in elk geval ons Kate was TOP !

08:44 Gepost door Lazyman | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.