13-11-06

Doe het zelf

Doe het zelf...

 

Da's een slogan die ik altijd dubbelzinnig gevonden heb. Gaat het hier om de modale Jan met de pet, de handige Harry's onder ons of bedoelen we hier gewoon mee zoals het er staat... doe het zelf ! Ik heb geen kl|#ten goesting.

 

De laatste tijd vul ik mijn vrije tijd zo'n beetje met helpen op de bouw van mijn naaste famillie. Je weet wel, zo'n leuke zaterdag in de regen gaan staan, nat tot op je onderbroek allemaal omdat je je familie graag hoort te zien. Langs de andere kant laat je wel je eigen vrouw en kind in de steek maar dat telt niet mee.

Zo gaat het dus bij Lazy. Lazy is zo'n beetje een handige Harry (lees elektricien) en was dus uitverkoren om de electriciteit te komen leggen. Lazy doet zoiets wel is graag, dus ik ging hier graag op in. Wetende dat ik de komende weekends druk bezig zou zijn... maar kom. Maar NU komt de aap uit de mouw... ik ben er 2 dagen bezig geweest als ze me doodleuk melden dat de volgende week de bezetter komt en ik dus klaar moet zijn. STRESS ! STRESS ! STRESS ! Want Lazy heeft het voorbije (verlengde 1 november) weekend gewerkt, gewerkt en gewerkt en heeft vorige week ook nog verlof genomen. Lazy was ook gisteren niet klaar geraakt en zal vandaag ook nog verlof nemen (deze namiddag). Lazy is dus full time elentrikker... ik slaap er zelfs niet van en dat omdat de bezetter efkes 3 weken eerder komt dan gedacht... en soms denk ik dan... foert, doe het zelf.

08:37 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

holala.. hier is ook nog werk aan de winkel! Kun je ook schilderen?
Al bij al zo "lazy" ben je blijkbaar niet!

Gepost door: chinezeke | 13-11-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.