21-06-07

Cafébezoekjes

Gisteren besloten we na het eten om nog een terrasje te gaan doen. We hadden immers als afsluiter van ons (avond)schooljaar besloten om lekker te gaan tafelen en wat is dan nog leuker dan dit af te ronden op een gezellig terras.

We kwamen aan bij een klein locaal cafeetje, zagen 4 mini tafeltjes staan op zijn terras waarvan er reeds 1 benomen was. Omdat we met 12 personen waren zetten we de 3 resterende tafeltjes bij elkaar en gingen we hier allen rondzitten.

Plots komt er een rare kwast met rode neus buiten en die zegt "Hey, gelle pakt al mijn tafels of watte" ??? Iedereen stomverbaast, en ik zeg met mijn frank blad, tja, we kunnen ook op een ander gaan als het u ni past. Na wat gemompel was het goed, maar hij vond niet dat 12 mensen aan 3 mini tafeltjes mochten zitten. Bovendien waren er ook geen stoelen meer dus waarvoor had hij nog een tafel nodig ?

Dan kwam de volgende fars. Het cafeetje heeft volgens eigen zeggen meer dan 100 bieren in huis, dus ik bestel een Ter Doolen (lekker en in onze coté niet te vinden) komt hij terug naar tafel en zegt, die heb ik nimeer.

Hmm. Even kijken op de kaart,
Geef dan maar een Lachouffe voormij.

Even later komt hij terug en zegt, dat zijn wel fleskes van 75 cl.

Ik had al zwaar getafeld dus ik zeg tja, dan zal ik iets anders pakken.Ik zeg voor mij een Koninkske dan en de rare snuiter gaat weer zijn café binnen.

 Komt hij terug buiten en zegt, de Koninckes zijn ook op !

 Ondertussen was ik het al wel beu aan't worden. Van zijn 100 zogenaamde biersoorten waren het er waarschijnlijk 50 die hij in huis had en nog meer waarschijnlijk 20 die hiervan vervallen waren.

Ik heb toen maar een palmke besteld, en achteraf kon ik me niet van de indruk ontdoen dat er een "smaakske" aanzat. 

09:20 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.