28-11-07

Herken jij dit ook ?

stress_oneIk wil mijn auto nog eens wassen, ik ga dus naar de garage, maar onderweg zie ik nog post op de keukentafel liggen.

Dus eerst maar even de post bekijken, er kon wel eens iets belangrijks tussen zitten. Ik leg de autosleutels op de keukentafel, haal de rekeningen uit de post en gooi het reclamedrukwerk bij het papier maar ontdek dat deze bak propvol is. Dus ik leg de rekeningen op tafel, om dan eerst, voor ik het vergeet, de papierbak naar de papiercontainer te doen.

Maar het containerpark is naast de bank gelegen, en omdat ik toch die kant op moet, kan ik misschien eerst de rekeningen bekijken en de overschrijvingen regelen.

Ik neem mijn boekje met overschrijvingen en ik stel vast dat er geen overschrijvingsformulieren meer inzitten. Het andere boekje ligt in mijn bureau en daar vind ik naast het keyboard van de computer ook een halfvol blik Cola.

Ik laat de overschrijvingen liggen, want eerst moet ik die Cola opdrinken voordat ik het per ongeluk over het toetsenbord kieper. Maar de Cola is lauw geworden, bwaak, eerst even in de koelkast zetten om af te koelen. En terwijl ik met de Cola naar de keuken ga, zie ik dat de bloemen in de vaas dringend water nodig hebben !

Ik zet de Cola op het aanrecht, waar ik per toeval mijn leesbril vind. (die ik sinds gisterenmiddag kwijt was) Het beste is dat ik eerst de bloemen water geef voordat ik mijn bril terug leg op mijn bureau. Ik leg de bril even terug op het aanrecht, vul een kan met water en daar zie ik de afstandsbediening van de TV liggen.

Wie heeft die op de keukentafel laten liggen, als we vanavond TV willen kijken zullen we deze weer overal moeten gaan zoeken en weet niemand meer dat deze hier in de keuken ligt. Ik zal de afstandsbediening maar op de salontafel leggen, maar nu eerst de bloemen water geven. Terwijl ik dit wil doen stoot ik tegen de deur en mors een grote plas water op de vloer.

Ik vloek is goed en leg de afstandsbediening terug op de keukentafel en ga een dweil halen voor de plas water op te vegen.

Daarna ga ik naar de hal en ik probeer me vruchteloos te herinneren waar ik nu eigenlijk mee bezig was.

's Avonds komt mijn vrouw thuis en die stelt volgende zaken vast:

  • de auto is niet gewassen
  • de rekeningen zijn niet betaald
  • er staat lauwe cola op het aanrecht
  • de bloemen hebben geen water gekregen
  • de papierbak is niet geleegd
  • waar is het boekje van de overschrijvingen gebleven
  • waar is de afstandsbediening van de TV
  • waar had ik mijn leesbril weer gelaten
  • heeft iemand de autosleutels gezien ?
En terwijl ik besef dat ik vandaag niks gedaan heb, begrijp ik eigenlijk toch niet goed hoe dat komt, want ik ben de godganse dag druk bezig geweest.

11:41 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Fietsen Echt tof dat je terug bent, voelt beetje aan als een familie'tje he, die bloggers? Fietsgoeroe ja, heb wel pijnlijke billen door het zadel. Zie me niet zitten in zo'n koersbroek, ga een ander zadel mtn kopen want is niet gemaakt voor mijn vrouwelijke vormen : )

Gepost door: Foxy | 28-11-07

Reageren op dit commentaar

Oeps ! Heb ge't over mij ??

Groeten

Gepost door: Yammer | 04-12-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.