29-11-07

Foody

Bulli1062 Ik hou van eten en drinken, dat weet zowat iedereen in mijn vriendenkring.  Ik krijg dan ook nogal vaak eens een flesje wijn cadeau, (Een gastronomische menu is zo moeilijk om mee tebrengen) en dat begint zo langzaam maar zeker zijn sporen mee te brengen.

Nu wil ik wel even mijn 2 voorgaande verhalen nuanceren. Het waren vaak bekende mopjes die ik even op mezelf gespiegeld had, maar eigenlijk was dit niet de Lazy die jullie hier kennen/lezen.

Maar enfin, ik ben aan't afwijken. Wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat Lazy een buikje begint te krijgen. Wat, nee, het is er al...  Het is een fenomeen dat al enkele jaren in opmars is. Eerst eens een kilo-ke meer dan nog één en samen maakt dat toch vele kilo's. En nu, nu heb ik de alarmdrempel overschreden. Ik wil er vanaf, van dat buikje en die kilo's maar vermits ik zo'n karakter heb zo hard als boter vrees ik er toch een beetje voor.

Eigenlijk ben ik al 3 jaar aan't lijnen. 3 jaar waar er 2 kilo afgaat maar uiteindelijk 3 bijkomen. Maar nu is het gedaan, ik ga op mijn eten letten (snoepen doe ik niet) en ook op mijn drank (een wijntje minder kan ook geen kwaad). Nu niet dat ik moddervet ben, maar ik wil mezelf een seintje geven dat ik het niet verder mag laten komen. 

Alleen volg ik nog steeds kookles, en dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor de lijn. Want als je thuis light-room neemt om een saus te bereiden gebruik je in de les volle room en natuurlijk gebruik je ook "goei"-boter ipv margarine.  Snap je wat ik bedoel ?

 

Oh ja, voordat ik het vergeet, ik ben deze week al 600 gram afgevallen ;-)

07:33 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.