05-12-07

De wondere wereld van Lazy

trein

Beste blurfer,

 

Laat me u uitnodigen om eens mee op Lazy's trein te springen.
Ik biedt u immers een ritje aan door het dagdagelijkse leven van Lazyman.
En ook al komt mijn trein al eens telaat (welke trein niet ?) toch verloopt elke rit volledig in harmony.
Terwijl de eerste wagons zich stilaan in beweging zetten klinkt op de achtergrond Pink Floyd met Is there anybody out there. Een vriendelijke stem kondigt het vertrek aan en begeleidt de reizigers door het prachtige landschap.
04u30 De eerste halte : Lazyman hijst zich met moeite uit het bed omdat het kleine spruitje roept. Hij heeft immers honger en dan dient er snel opgetreden te worden voordat het hele huis op stelten staat. Het kleine spruitje is immers nog maar enkele maanden jong en nachtelijke tussenstops zijn dan nog noodzakelijk.
Rond 05u10 kan Lazy zich terugtrekken in zijn slaapcompartiment. De trein kan rustig verder puffen maar heel lang zal laat de volgende halte niet op zich wachten. Ik wordt wakker gemaakt door diezelfde vriendelijke warme (vrouwen)stem en ik kan nog net op de stationsklok zien dat het 05u45 is. De trein komt pas volledig stil te staan op het einde van het perron. Héhé, wat een meevaller, want dan kan ik nog even bekomen voordat ik mijn bedje uitmoet. Toch nog 7 minuten blijven snoezen als ik met veel moeite het warme nest verlaat. Snel de douche onder en me klaarmaken is de boodschap. Om 6u25 moet ik immers mijn volgende trein nemen die gelukkig steeds op tijd is (ik ben zelf de machinist).  Om 7u kom ik aan op mijn eindbestemming en kan mijn eigenlijke dagtaak beginnen. Gelukkig kan ik eerst wat stoom afblazen bij een lekker kopje koffie.10:04 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Terwijl jij aan je koffie slurpt, draai ik me nog eens om in bed!

Gepost door: chinezeke | 05-12-07

Reageren op dit commentaar

mooi verwoord zeg
gelukkig heeft mijne trein iets minder tussenstops die ook iets later vallen :-)

Gepost door: ice | 06-12-07

Reageren op dit commentaar

Zzz .. Opstaan om 4.30?? Ik mag het niet gedroomd hebben, een uitslaper ben ik niet echt maar zó'n vroege vogel ook weer niet. Respect!

Gepost door: Foxy | 06-12-07

Reageren op dit commentaar

opstaan als het moet dan moet het.
kleine mensen, grote mensen, oude mensen.
natuurlijk zie ik dat liever anders.
groetjes
ludo

Gepost door: ludo | 07-12-07

Reageren op dit commentaar

Welkom bij L I N K B L O G ! Proficiat met uw nominatie.

Gepost door: Christian Debackere | 07-12-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.