17-12-07

MTB

thompson_kind_mtbGisteren was het dan zover. Ik ging er is terug invliegen. In de strijd tegen de overtollige kilo's moest en zou ik terug aan sport gaan doen. Terug op mijn geliefde fiets.  En vermits het winter is en het mtb-seizoen al volop bezig is werd het hoog tijd om mee te gaan delen in de MTB-vreugde.

Totdat het zover was. Eerst mijn wekker om 7u 's morgens op zondag... pfff dat deed pijn. Daarna was het buitenkomen een verschrikking. Het leek wel -10 terwijl het "slechts" -4 was. Dan kwam verschrikking nummer 3, eenmaal op mijn fiets bleek dat ik mijn pedalen bijna niet rond kreeg.

Was het bergop ?

Was er iets mis met mijn nieuwe fiets ? 

Kwam het door de vrieskou ? 

Nope, het kwam door Lazy's erbarmelijke conditie. Sinds 4 maanden geen fiets meer aangeraakt en tijdens dezelfde periode redelijk wat kilootjes aangekweekt.

Na 10 keer gestorven te zijn was ik zeeeeeeeer blij als ik terug aan mijn auto kwam. Maar ik geef de moed niet op, hopelijk weten mijn benen volgende week nog wat het is om op de trappers te staan.  Ik troost me met de gedachte dat alle begin terug moeilijk is en dat het alleen maar beter kan gaan.

07:38 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.