21-01-08

Wie een stokje gooit voor een ander... krijgt het zelf terug ;-)

1. Wat wilde je later worden toen je nog een kindje was

Piloot, ongetwijfeld. Als jonge snaak was ik vaak in de buurt van de luchthaven te bespeuren. Ook had ik een walkie-talkie die op dezelfde frequentie zat dan de vliegtuigen die bij mij thuis overkwamen.

Ik verscheurde vliegtuigboeken en manuals. In theorie kon ik toen vliegen, hoewel ik nog nooit in de cockpit gezeten had. Maar vroeg me iets over een knopje in de cockpit en ik wist het.

Achteraf heb ik deze droom opgeborgen door een bijna crash ervaring.  Ik heb trouwens nog steeds deze angst niet overwonnen.

 

 2. Wat ben je dan uiteindelijk geworden:

Ik ben als computernerd aan de slag gegaan. Met diploma's uiteraard. Ik had me zelfs ingeschreven voor beauty & de nerd maar als nerd kwam ik niet aan de bak en als beauty was ik te slim (of te lelijk ;-)

3. Hoe wilde je, als kind, er later uitzien:

Stoere bink van een meter negentig met blokjes op zijn buik en armen als de hulk, maar dan iets bruiner.

4. Hoe zie je er nu uit:

Moeilijk hier zelf over te oordelen. Ik was vroeger een stuk knapper dan nu maar echte schoonheid zit vanbinnen zekers... (wat een cliché zeg)

5. Hoe zag de vrouw van je dromen eruit:

Awel dat weet ik niet goed meer. Ze moest lief zijn, bloedmooi, en vooral eerlijk. En haar naam was Laura, ja dat weet ik nog wel. De praktijk is net iets anders... welcome to reality. 

 6. En wat is het uiteindelijk geworden:

Wel uiteindelijk had ik de vrouw van mijn dromen gevonden ze noemde wel niet Laura, maar soit, voor de rest voldeed ze aan alle criteria van mijn lijst, totdat ze me liet zitten voor mijn beste vriend. 

Daarna nog iemand tegengekomen waar ik eigenlijk helemaal niet van ondersteboven was. Ze kon aan bijna geen enkel van mijn criteria voldoen, behalve dat de eerlijk was. ( en ze was natuurlijk ook niet lelijk in mijn ogen) Een beetje door mijn moeder aangepord en dan de stap gezet. Het heeft 2 jaar geduurd voordat ik zeker was of ik er wel voor wilde gaan, doorgaan, maar nu zijn we ondertussen meer dan 12 jaar samen en ik heb er nog geen minuut spijt van.


7. Hoeveel kinderen wilde je later en op welke leeftijd:

Ik wilde graag 2 kinderen, leeftijd speelde geen rol. 

 

8. Wat is het uiteindelijk geworden, of zal het uiteindelijk worden:

Ik heb ondertussen 2 schatten van kinderen die ik niet meer zou kunnen missen. 

9. Wat was als kind je lievelingseten en wat lustte je totaal niet:

Ik was gek van spaghetti, frieten en andere ongezonde kost. Witloof stond bij mijn verboden producten.

10. Lust je dat nu nog (niet) of heb je andere favorieten:

 Ik  ben ondertussen gek van witloof in al zijn varianten. Ook spaghetti & frieten lust ik nog steeds, alhoewel ik liever pasta dan frieten eet. Ik eet eigenlijk alles graag tot spijt van mijn lijn.

 

Ik geef dit allerliefste stokje door aan jouw. Alsjeblieft.

11:06 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.