30-01-08

What's up !

wmdw_banner2008 is alvast druk begonnen voor Lazy. Op het werk is het drukker dan ooit (hip hip hoera) en ook thuis is het alle hens aan dek.

Niet dat ik op een boot woon, maar sinds Lazy 2 kinderen heeft en de vrouw terug aan het werken is, is er veel veranderd. 's avonds is het druk in LazyTown. De 2 spruitjes dienen dan gevoed & gewassen geworden. Het oudste spruitje wil nog spelen en wil natuurlijk ook nog wat extra aandacht. Lazy dient dus zijn handen uit de mouwen te steken, want 's avonds staat hij er alleen voor.

Als iedereen dan in zijn bedje/wiegje ligt en (hopelijk) rustig is plof ik dan ook als een zak patatten in de zetel. Op zo'n moment denk ik aan mijn spinningfiets die smeekt om nog is vanonder het stof gehaald te worden. Maar de patatten winnen het pleidooi, want éénmaal in mijn zetel kom ik er alleen nog voor een zak chips uit.

Schandalig hoor ik u zeggen. Ik zou graag ne keer Sonja Kimpe willen uitnodigen. Die zou me misschien onder dwang weer aan het sporten krijgen, maar toch. Ze mag van mij is een avondje overnemen, is zien hoe fit zij nog is. Bovendien, als ze enige kijkcijfers wil halen, moet toch iemand in de zetel zitten om naar haar programma te kijken ? 

08:55 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.