31-01-08

Lazy love (dag van het gedicht)

Ik hou van water, ik hou van boten, ik hou van zeilen op de zee.Ik hou van luieren op het kabbelende water maar ook thuis ben ik tevree.

Ik hou van fietsen, ik hou van vrouwen, of toch van zoiets in't algemeen,Ik hou van borsten en van billen ook al heb ik er zelf geen.

Ik hou van niks doen en van actief zijn, alles op zijn tijd.Ik hou van kinderen en mijn vrouwke, ook al heb ik soms is spijt.

Ik hou van spelen en van plagen en een glaasje witte wijn,Ik hou van een beetje aandacht vragen, ja dat vind ik ook heel fijn. 

16:01 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

30-01-08

What's up !

wmdw_banner2008 is alvast druk begonnen voor Lazy. Op het werk is het drukker dan ooit (hip hip hoera) en ook thuis is het alle hens aan dek.

Niet dat ik op een boot woon, maar sinds Lazy 2 kinderen heeft en de vrouw terug aan het werken is, is er veel veranderd. 's avonds is het druk in LazyTown. De 2 spruitjes dienen dan gevoed & gewassen geworden. Het oudste spruitje wil nog spelen en wil natuurlijk ook nog wat extra aandacht. Lazy dient dus zijn handen uit de mouwen te steken, want 's avonds staat hij er alleen voor.

Als iedereen dan in zijn bedje/wiegje ligt en (hopelijk) rustig is plof ik dan ook als een zak patatten in de zetel. Op zo'n moment denk ik aan mijn spinningfiets die smeekt om nog is vanonder het stof gehaald te worden. Maar de patatten winnen het pleidooi, want éénmaal in mijn zetel kom ik er alleen nog voor een zak chips uit.

Schandalig hoor ik u zeggen. Ik zou graag ne keer Sonja Kimpe willen uitnodigen. Die zou me misschien onder dwang weer aan het sporten krijgen, maar toch. Ze mag van mij is een avondje overnemen, is zien hoe fit zij nog is. Bovendien, als ze enige kijkcijfers wil halen, moet toch iemand in de zetel zitten om naar haar programma te kijken ? 

08:55 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

23-01-08

Nonsense generator

Vanmorgen in mijn mailbox :

The following statuses are not allowed in incident management and you will thus not be able to follow these tickets in a consequent way if a PR is not created, thus a PR has certainly to be logged for each incident ticket in the following statuses.

 En ik heb er nog eentje : 

...retro-actief parallel dimensioneel klopt het niet.

 

Ik heb totaal geen benul wat er met bovenstaande quotes wil duidelijk gemaakt worden. Ik dacht eerst zelfs dat het spam was, maar achteraf gezien kon dit niet, want ik kende de afzenders van de mails.

Ondertussen weet ik waar dit soort quotes vandaan komen. Heb je ooit al gehoord van een Nonsense generator ? Nope, google dan maar is of neem hier alvast een kijkje.

 

09:27 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1)

22-01-08

Love is in the air

v4Het komt er weer aan, valentijn. Het feest van de liefde, the day of kitch. De dag dat je blind moet zijn om deze commerciële dag aan je voorbij te laten gaan. De dag van de geliefden die niets met liefde te maken hebben.

Ik heb niets tegen valentijn, maar wel tegen de commerciële uitbuiting ervan. Koop maar is een roosje op elk moment van't jaar en koop er één op valentijn. Je weet vast wat ik bedoel.

Maar wat ik me eigenlijk afvraag, hoe is het gesteld met de singles onder ons. Ik dacht bijna te schrijven "eenzamen", maar dit is een misplaatst woord.

Als single hoef je niet eenzaam te zijn. En als single kan je misschien eenzaam zijn, maar als koppel ook. En dat is nog veel erger.

Ik vier valentijn op gepaste wijze. Met een dikke knuffel, lieve woordjes en ja soms kan er zelfs een betaalbaar restaurantje af. Niet zo'n plaats waar ze een hele valentijnsmenu serveren, neen enkel een doordeweekse bistro waar het gezellig aan een schamel tafeltje met foute tafeldoek tafelen is. Zo eentje waar je nog drank krijgt uit een gewoon glas. Elk restaurant die zijn normale drank in een wijnglas wil serveren is bij mij taboe. 

Een avond waar gesprekken centraal staan, een avond voor elkaar, dat is valentijn. Een cadeau kopen doe ik niet, de complimentjes zijn met liefde gegeven en dat telt. 

08:21 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

21-01-08

Wie een stokje gooit voor een ander... krijgt het zelf terug ;-)

1. Wat wilde je later worden toen je nog een kindje was

Piloot, ongetwijfeld. Als jonge snaak was ik vaak in de buurt van de luchthaven te bespeuren. Ook had ik een walkie-talkie die op dezelfde frequentie zat dan de vliegtuigen die bij mij thuis overkwamen.

Ik verscheurde vliegtuigboeken en manuals. In theorie kon ik toen vliegen, hoewel ik nog nooit in de cockpit gezeten had. Maar vroeg me iets over een knopje in de cockpit en ik wist het.

Achteraf heb ik deze droom opgeborgen door een bijna crash ervaring.  Ik heb trouwens nog steeds deze angst niet overwonnen.

 

 2. Wat ben je dan uiteindelijk geworden:

Ik ben als computernerd aan de slag gegaan. Met diploma's uiteraard. Ik had me zelfs ingeschreven voor beauty & de nerd maar als nerd kwam ik niet aan de bak en als beauty was ik te slim (of te lelijk ;-)

3. Hoe wilde je, als kind, er later uitzien:

Stoere bink van een meter negentig met blokjes op zijn buik en armen als de hulk, maar dan iets bruiner.

4. Hoe zie je er nu uit:

Moeilijk hier zelf over te oordelen. Ik was vroeger een stuk knapper dan nu maar echte schoonheid zit vanbinnen zekers... (wat een cliché zeg)

5. Hoe zag de vrouw van je dromen eruit:

Awel dat weet ik niet goed meer. Ze moest lief zijn, bloedmooi, en vooral eerlijk. En haar naam was Laura, ja dat weet ik nog wel. De praktijk is net iets anders... welcome to reality. 

 6. En wat is het uiteindelijk geworden:

Wel uiteindelijk had ik de vrouw van mijn dromen gevonden ze noemde wel niet Laura, maar soit, voor de rest voldeed ze aan alle criteria van mijn lijst, totdat ze me liet zitten voor mijn beste vriend. 

Daarna nog iemand tegengekomen waar ik eigenlijk helemaal niet van ondersteboven was. Ze kon aan bijna geen enkel van mijn criteria voldoen, behalve dat de eerlijk was. ( en ze was natuurlijk ook niet lelijk in mijn ogen) Een beetje door mijn moeder aangepord en dan de stap gezet. Het heeft 2 jaar geduurd voordat ik zeker was of ik er wel voor wilde gaan, doorgaan, maar nu zijn we ondertussen meer dan 12 jaar samen en ik heb er nog geen minuut spijt van.


7. Hoeveel kinderen wilde je later en op welke leeftijd:

Ik wilde graag 2 kinderen, leeftijd speelde geen rol. 

 

8. Wat is het uiteindelijk geworden, of zal het uiteindelijk worden:

Ik heb ondertussen 2 schatten van kinderen die ik niet meer zou kunnen missen. 

9. Wat was als kind je lievelingseten en wat lustte je totaal niet:

Ik was gek van spaghetti, frieten en andere ongezonde kost. Witloof stond bij mijn verboden producten.

10. Lust je dat nu nog (niet) of heb je andere favorieten:

 Ik  ben ondertussen gek van witloof in al zijn varianten. Ook spaghetti & frieten lust ik nog steeds, alhoewel ik liever pasta dan frieten eet. Ik eet eigenlijk alles graag tot spijt van mijn lijn.

 

Ik geef dit allerliefste stokje door aan jouw. Alsjeblieft.

11:06 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

14-01-08

Op zoek naar Boekenbeesten

Ik ben op zoek naar een mp3'tje en ik kan het maar niet vinden.

Het liedje noemt Boekenbeesten (ik verslind je) en is vorig jaar gezongen door enkele leden van de ketnetband.

Kan er me iemand aan dit liedje helpen ?

Mail me dan (zie link hiernaast)

Alvast bedankt. 

 

Lazy 

11:45 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

04-01-08

Nieuwe voornemens

Ik heb voor 2008 nieuwe voornemens gemaakt. Eigenlijk blijf ik mijn oude voornemen trouw, want ik heb er al 10 jaar dezelfde.

Ik ga dit jaar op mijn gewicht letten. En meer nog ik ga er iets aan doen. De score staat nu op 80 kilo en dat deed toch wel pijn. Gisteren heb ik alvast op mijn spinningfiets gezeten. Deze strijd wil/moet ik winnen, want heel mijn garderobe begint stilaan krap te worden en als ik ga MTB'ken sterf ik elke rit 10 keer. Dus gisteren heb ik thuis een uurtje op mijn spinning fiets liggen zweten. Met lekkere muziek in de oren is dit eigenlijk best leuk. Waarom heb ik dit niet eerder gedaan ?

09:09 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1)

02-01-08

Best Wishes

Allereerst ook mijn beste wensen voor het nieuwe jaar.  Voor zover ik dit al niet gedaan had.

Ik stuur immers mijn wensen nog steeds via een gepersonalizeerd kaartje via de post.

Ondanks mijn internetverslaving en de technologie-nerd die ik ben, heb ik het niet begrepen op die SMS-wensen.

Zeker niet rond nieuwjaar. De eersten beginnen hier reeds mee rond 20u zodat je aan de eettafel verlegen bent dat je gms zo vaak een (on)gepast kreetje geeft. Rond 12 uur zit iedereen aan tafel met zo'n mobieltje in de hand, ipv eerst elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen. Dit duurt dan ontzettend lang, want elke sms moet 3 keer gestuurd worden voordat hij eindelijk erdoor raakt.

Eenmaal in je bed krijg je nog een sms om 4u, eentje om 5u, nog eentje om 6u en het laatste kreeg ik gisterennamiddag omstreeks 14u20.

Dit is de eerste keer dat ik op 1 januari mijn mobieltje vervloekt heb, of toch de mensen die me uit mijn bed gewenst hebben... Dus, voordat je nog is je wensen via sms gaat versturen, plak er een postzegel op. De postbode is in't algemeen iets stiller ! 

10:05 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)