24-02-09

Foutje

foutje1Gisteren was het zover. Ik betrapte mezelf op een foutje. Een foutje met mijn auto. Ja eigenlijk een duur foutje.

Zo eentje dat je niet graag meemaakt. Niet dat ik me bezeerd had, nee, maar mijn auto wel. En dan alles omdat ik niet goed uitkeek. Of was het te goed ?

Alle gekheid op een stokje,  het was niet zoals hier op de foto, ik had een ongeluk terwijl ik mijn parking uitreed. Een ongelukkige treffer met een scheef staand betonblok dan nog wel. Een betonblok dat sterker was dan mijn ijzeren ros. Jammer maar helaas.

21:38 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

23-02-09

Sport is tof.

TennisGirl_450x675Sport is fun. Sport is ontspanning. Het is een uitlaatklep om alle stress uit je lijf te krijgen. En toch... heb ik er vaak geen goesting in, tegen beter weten in.

Gisteren was het zondag. Tijd dus om nog is een voormiddag mijn stalen ros van stal te halen. Het was (te) lang geleden en ik had mezelf mentaal opgepept om de stap toch te wagen. Totdat ik ontbeten had en de regen uit de hemelsluizen zag vallen.

De moed verdween sneller dan de stenen nat werden.Gelukkig stond er in de namiddag mijn 2de (nieuwe) passie nog op het programma. TENNIS.

Lazy is immers begonnen met tennis. Een sport die je ook indoor kan beoefenen. Daar kan de regen dus geen roet in het eten gooien. Vergeet Kim, vergeet Justine, vergeet ook maar de X-man, hier is Lazyman.

13:30 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (2)

18-02-09

Mooie vrouwen

decorationLazy is altijd wel te vinden voor vrouwelijk schoon. Ik zeg wel degelijk vrouwelijk schoon en niet vrouwe-LIJK schoon.

Er was ooit een tijd dat we voedselhulp dropten in Ethiopïe, maar geef toe, waar zijn we mee bezig als we dit in Hollywood moeten gaan doen. Nope Posh Spice aka Miss Baksel eeuh BeckHAM ziet er niet uit. Vormloos, graad mager en weinig of niets waar een man enig waaw effect van heeft... als je kan volgen.

Neen geef mij dan maar het bekende drank orgel Miss Lilly. Je weet wel, madam Lilly "mannen zijn egoistisch in bed" Allen. Waar vormen nog vormen zijn en een poep een poep. Ja zelfs deze foto geeft me meer waaw gevoel dan de die hierboven. Inclusief cellulitis.

Zou jij zo'n neglijeeke aandoen voor Lazy, laat het me zeker weten via de reacties.

decoration

21:57 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

Lazyman blogt

Smurfs_Lazy_Yawn-TLazyman blogt weer.

 

Na een lazy periode heb ik besloten om het er nog is op te wagen. Jullie reacties zijn natuurlijk ook vanharte welkom.

Wat heeft er zich zoal afgespeeld in Lazy's life. Nothing fancy so far. Ben van job veranderd, van auto, nog niet van vrouw, maar dit zou ik ook is best overwegen ;-)

 

 

Groetjes,

Lazy

 

08:53 Gepost door Lazyman in Algemeen | Permalink | Commentaren (1)