18-11-10

Me Lazy - Lazy me !

strandstoel.jpgHet voorbije anderhalf jaar ben ik weggeweest. Volledig van de digitale wereld. Lazyman was lazy. Ik heb mijn naam alle eer aangedaan.

Na een helse zoektocht naar mijn login en paswoord hoop ik hier weer regelmatig terug een berichtje te droppen.

De reden dat ik hier mezelf opnieuw leven inblaas zijn de gruwelijke gebeurtenissen vorige week in Wemmel. Een gezin zomaar uitgemoord voor een zogenaamde mislukte autoverkoop...

Tijdens het nieuws kwam er een volksfiguur in beeld tot tranen toe bewogen. Die man beweerde een vriend te zijn kwijtgespeeld, een goede vriend. Even later in de rapportage kwam deze man opnieuw in beeld als cafébaas van een gekend volkscafé Bij Staaf. Het was staaf zelf die als anonieme cafébaas bij mij een belletje deed rinkelen.

Kennen jullie Staaf ? Ik ben er nog nooit geweest, maar Staaf ken ik al jaren. Mijn blog-collega Stof is er vaste klant en heeft daar aan de toog al menig straf verhaal meegemaakt.  Door het zien van deze rapportage ben ik onmiddelijk gaan kijken naar Stof zijn blog (was immers meer dan een jaar geleden) en dankzij google had ik deze snel gevonden.

De volgende stap was snel gemaakt. Ik had er terug goesting in ... and here I am.

 

Lazy.

09:12 Gepost door Lazyman in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.